Als je veganistisch eet en in Amsterdam woont heb je vast vaak genoeg de geitenkaassalade met bacon en yoghurtdressing zonder geitenkaas, bacon en yoghurtdressing moeten vragen.
Dat vinden wij nou onzin. Daarom kan je bij Pizza Heart Bar óók als je veganist bent heerlijk eten. En je non-vegan vrienden dan? Voor hen is er pizza met prosciutto. Of vier kazen. Of ansjovis. We vinden dat je met al je vrienden, vlees of geen vlees, samen uit eten moet kunnen in de stad.
En dat kan bij ons.
...Lees meer
We maken houtovenpizza’s voor fijnproevers, met verse ingrediënten en bijzondere smaken. Als je van gezond houdt hebben we ook volkorenpizza,. En als je lievelingspizza helemaal geen pizza is (dat mag ook), hebben we antipasti, pasta en salade waar menig pizzalover ook voor zou zwichten.
Wij bakken pizza ad alta digeribilità : zeer verteerbare pizza.
Een écht goede pizza begint bij goed deeg. Veel pizza’s vallen zwaar op de maag. Dat komt grotendeels door de hoeveelheid gist. Gist versnelt het rijsproces, maar: hoe meer gist, hoe zwaarder de pizza. Onze pizza’s zijn ad alta digeribilità , oftewel zeer licht verteerbaar.
Dat komt door een speciaal gistproces. We laten het deeg 72 uur rijzen, waardoor het de tijd krijgt om het ideale gistpunt te bereiken. Zo gebruiken we maar een fractie van de hoeveelheid gist die normaalgesproken nodig is.
Met zeezout en extra vergine olijfolie is onze extra verteerbare pizza ook nog extra lekker. We bakken de pizza’s tot slot in onze born-ready, golden en meest ontraditionele traditionele Italiaanse houtoven, en dan kan je er echt geen nee meer tegen zeggen.