De Indiase keuken is door de kruidenmelanges bij uitstek geschikt om veganistische gerechten te eten, zonder dat je het vlees ook maar enigszins mist. Een aantal bevolkingsgroepen in India eet van oudsher vegetarisch (meestal om religieuze redenen) en daarom is vegetarisch en veganistisch eten in de Indiase keuken al heel lang ingeburgerd.
...Lees meer
Bij restaurant Indian Way binden we onze hoofdgerechten met een zelfgemaakte groentebouillon. We gebruiken plantaardige olie en onze ghee is gemaakt van palmolie. We gebruiken geen gelantine of andere producten waar dierlijk vet in is verwerkt.  Wij maken alles zelf en gebruiken geen convenience producten. Daardoor kunnen we u exact informeren, welke gerechten vegan zijn.Â
We hebben 5 veganistische voorgerechten, 6 veganistische hoofdgerechten en mangopapaya ijs en verschillende fruit als desserts. De 6 groenten bijgerechten zijn ook vegan.
Door de toenemende klimaatsverandering en om ook veganistisch eten te promoten is vanaf Januari, 1 van de veganistische hoofdgerechten een rijsttafel met 5 vegan items.