Skip to content

Vegan Hotspot hét vegan restaurant platform van Nederland

Waarom zou je als vegan of indien je plantaardig wilt eten, altijd moeten zoeken naar een kwalitatief en service gericht restaurant met heerlijke plantaardige opties? Waarom zou je wanneer je, met een gezelschap uit eten wilt, altijd zelf vooraf het restaurant moeten bellen of reserveren indien jij ook een gezellig etentje wilt hebben zonder dat je je dient aan te passen of slechts een salade kunt bestellen? Wij zijn Vegan Hotspot en zetten ons belangeloos in om ervoor te zorgen dat jij zorgeloos kunt genieten van heerlijke vegan gerechten!

Op Vegan Hotspot ontdekt iedereen voortaan makkelijk kwalitatieve en service gerichte horeca gelegenheden, waar niemand zich hoeft aan te passen indien hij/zij plantaardig wilt eten. Ook bekijk je in één oogopslag hun actuele openingstijden en vegan menuopties. Bij elke Vegan Hotspot kun je zorgeloos genieten van heerlijke plantaardige menuopties en staan ze voor je klaar met gastvrijheid en service.

Met Vegan Hotspot willen we het voor iedereen makkelijk en toegankelijk maken om te genieten van al het goede dat de plantaardige keuken te bieden heeft en het voor zoveel mogelijk mensen aantrekkelijk maken om plantaardig te eten. Wij bieden uitsluitend restaurants die met uiterste zorg vegan menuopties aanbieden kosteloos een podium, nadat deze gecontroleerd zijn op service en kwaliteit. Indien een restaurant niet langer aan onze kwaliteitsstandaard voldoet, zullen we deze niet langer een podium bieden op onze website. Zo kun jij met een gerust hart genieten als je heerlijk plantaardig uit eten wilt gaan.

Join our mission!

Wij bouwen dagelijks hard met een team van vrijwilligers aan een prachtig podium om sneller een plant powered future te bereiken en jij kunt ons daarbij helpen!

Volg ons op Instagram en tag ons als jij jouw favoriete Vegan Hotspot bezoekt

Help ons andere te inspireren door de vegan message te verspreiden

Onderteken ons manifest en deel deze!

”Samen maken we ons sterk voor een plant powered future!”

© 2019 veganhotspot.nl