Skip to content

Wij geloven in plant power!

Het kiezen voor een plantaardig eetpatroon kent vele voordelen als het aankomt op het verbeteren van het klimaat, dierenwelzijn en onze gezondheid. Steeds meer mensen worden zich hier bewust van en de interesse in een plantaardige leefstijl groeit enorm. Dit kan wat ons betreft niet snel genoeg gaan!

Vegan menuopties, overal de normaalste zaak van de wereld!

We geloven in een toekomst waar een plantaardig eetpatroon mainstream is en waar het mogelijk is om in elke horeca gelegenheid plantaardig te eten. Vanuit deze visie is Vegan Hotspot ontstaan. Met Vegan Hotspot willen we één plek creëren waar jij vooruitstrevende horeca gelegenheden kunt ontdekken die vegan menuopties nu al de normaalste zaak van de wereld vinden en met service en kwaliteit vegan menuopties serveren!


Het is onze missie om een prachtig podium en een krachtige community te creëren, om samen nog meer horeca gelegenheden in te laten zien dat de vraag naar vegan menuopties groter is dan ooit. Zo willen we sneller een plant powered future bereiken. Laten we ons samen inzetten om ervoor te zorgen dat het straks in elke horeca gelegenheid mogelijk is om plantaardig te eten.

 

Elke markt wordt gestuurd vanuit de vraag van de consument, door te laten zien dat de vraag naar vegan menuopties enorm is kunnen we horeca gelegenheden op een positieve manier aansturen om (meer) vegan menuopties aan te bieden.
Zo maken we ons samen sterk voor een plant powered future!

Onderneem actie

Door dit manifest te ondertekenen steun je onze missie en laat je zien dat jij ook graag een plant powered future ziet. Via deze weg kun jij je stem laten gelden en kunnen we samen laten zien hoeveel vraag er is. Zo kunnen we niet alleen vegan restaurants ondersteunen en vegan friendly restaurants laten zien dat ze goed op weg zijn, maar ook traditionele restaurants in laten zien dat de toekomst plantaardig is en er een hele weg vrij is voor ontwikkeling.

Onderteken dit manifest

Ja! Ik vind een plant powered future belangrijk en zorg graag dat er meer aandacht voor komt, zodat vegan menuopties straks in elke horeca gelegenheid vanzelfsprekend zijn. Ik onderteken dit manifest en zal overal waar ik kan de boodschap van dit manifest verspreiden en mensen vragen om dit ook te ondertekenen.

Het Vegan Hotspot manifest is ondertekend door:

Manon Krapels

Barbara Dijkhuizen

Patricia van Duffelen

Esther Hof

Ron Kuipers

Paul ter Wal

Yolanda Janssen

Nina van der Meijden

Annette Upperman

Anouk de Vries

Claudia Kaldenbach

© 2019 veganhotspot.nl