Skip to content

Disclaimer

Door het bezoeken van en/of het gebruiken van de informatie op onze website (www.Veganhotspot.nl) gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer.

Welke persoonsgegevens en voor welke doelen

De informatie op onze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Wij streven ernaar de bezoekers van onze website actuele en betrouwbare informatie te verstrekken. Ondanks zorgvuldig samenstellen en onderhouden van onze website kunnen we niet garanderen dat de informatie op onze website altijd volledig, actueel of foutloos is. Mocht u onvolledigheden, gedateerde informatie of onjuistheden treffen, verzoeken we u graag dit ons te melden via info@veganhotspot.nl.
Aan de informatie op onze website en eventueel advies via het contact formulier kunnen geen rechten worden ontleend.
Wij aanvaarden geen enkele vorm van aansprakelijkheid voor enige schade als gevolg van eventuele onjuistheden en/of onvolkomenheden met betrekking tot de informatie die wij op onze website verstrekken.

Informatie van derden (hyperlinks)

Op onze website vindt u hyperlinks en contact informatie van derden. Vegan Hotspot heeft geen controle over de inhoud van deze websites of de informatie die zij verstrekken. Wij aanvaarden daarom geen verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en de informatie die zij verstrekken. Ook aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele schade als gevolg van het gebruik van de websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten

Onze website bevat informatie (waaronder alle teksten, (handels)namen, logo’s en andere materialen) die door het auteursrecht, merkenrecht of ander eigendomsrecht wordt beschermd. De inhoud van onze website mag slechts gebruikt worden voor niet commerciële pivédoeleinden. Het kopiëren, verveelvoudigen, verspreiden, verder openbaar maken en/of het tegen vergoeding beschikbaar stellen van de informatie op onze website aan derden is niet toegestaan, zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van Vegan Hotspot. De pagina’s waarbij het mogelijk is om informatie te delen via WhatsApp zijn hiervan, voor niet-commerciële privédoeleinden, uitgesloten.

© 2019 veganhotspot.nl